UA

  • UA

  • RU

  • UA

  • RU

Адреса:м.Вінниця


+38 050 955 85 85+38 063 955 85 85

UA

  • UA

  • RU

  • UA

  • RU

Адреса:м.Вінниця


+38 050 955 85 85+38 063 955 85 85

Міні-гольф

Будьте активними і отримуйте задоволення від гри в міні гольф разом з Море Позитива.Це розвага відмінно підходить для людей будь-якого віку. Це не просто гра, це можливість поспілкуватися один з одним. Грайте в команді або грайте один проти одного. Виберіть свою гру і грайте по-своєму!

ЩО ПОТРІБНО ДЛЯ ПОЧАТКУ?

Кожен гравець використовує ключку для контакту з м'ячем. Кожен раз, коли м'яч торкається лицьової сторони ключки, це зараховується як один удар. Звісно дуже важливо підібрати ключку відповідного розміру. Є дорослі і дитячі ключки. Безперечно, чим більше вам підходить ключка, тим вищі ваші шанси на виграш. Остаточний результат складається з усіх ударів або кількості торкань ключкою м'яча для гольфу за лунку в один загальний рахунок. Інтернет магазин «Море Позитива» пропонує вам купити професійне обладнання для міні гольфу.

ЯКА Ж МЕТА ГРИ?

Мета гри в міні-гольф – забити м'яч у лунку за найменшу кількість ударів. Якщо ви граєте проти когось, потрібно, щоб ваша кількість ударів була меншою, ніж у вашого суперника. З кожним ударом по м'ячу за допомогою ключки ви додаєте один удар до загальної кількості ударів, тому потрібно звести до мінімуму удари по м'ячу.

Illustration

ЯК ГРАТИ

Всі нові гравці задаються питанням, як грати в міні-гольф? Тут все залежить від поля для гри. Інвентар для міні гольфу може бути дуже різноманітним. На сторінках нашого магазину ви можете знайти велику кількість блоків для полів або готових рішень. З кожним полем і відповідними лунками, потрібно виробляти новий стиль гри. Гравці повинні спланувати, як слід грати на кожній лунці від початку до кінця. Щоб успішно грати в міні-гольф, ви повинні виконати удар і торкнутися м'яча. На різних полях для міні-гольфу кожен удар може бути різної довжини, що визначає стратегію і виконання. Гра ведеться за правилами, за якими підраховується загальна кількість Патті за весь раунд. Патт – це удар по м'ячу, коли він котиться по полю. Основна мета таких ударів – потрапити в лунку.

СТРАТЕГІЯ

Якісна ключка для міні гольфу – це вже п'ятдесят відсотків успіху. Перевіривши і приготувавши цей головний інструмент, варто пройтися по всьому полю і скласти план кожного патта (удару) в цій партії, а також доцільно вивчити форму і перешкоди на шляху до лунки. Потрібно продумати всі можливості і варіанти закриття кожної лунки. Якщо немає можливості потрапити м'ячем прямо в лунку, тут потрібно продумати найкращий спосіб наблизити м'яч до лунки. Професіонали в грі в міні гольф вимірюють відстань до лунки, щоб краще підібрати силу і дальність удару.

ПРАВИЛА

Як і будь-яка інша гра, міні гольф має свої правила, які зовсім не значно відрізняються від великого гольфу. Спочатку ви кладете м'яч на килимок, який служить початковою точкою. У міні-гольф килимок може мати невеликі отвори, щоб утримувати м'яч для гольфу і краще позиціонувати м'яч для удару.
Якщо м'яч вдаряється об яку-небудь перешкоду і залишає межі поля, то правила говорять, що гравець спочатку отримує штраф, а потім ставить м'яч в точці, де м'яч покинув поле. Паттер для гольфу (інша назва ключки) – дозволяє уникнути таких казусів, природно за умови, що він повністю підходить саме вам. Наприклад дитячі ключки для міні-гольфу будуть відрізняться по висоті від дорослих. Кожна лунка на поле може змусити гравця зробити удар за межі майданчика, тому найкраще на початку лунки зрозуміти стратегію кінця.

Щоб завершити лунку, ви повинні закотити в неї м'яч. Закриття лунки може відбуватися шляхом нанесення всього одного точного удару. Загальна кількість ударів, яку необхідно зробити для завершення лунки, є остаточною оцінкою лунки.

Illustration

До речі, якщо ви знаєте, що ваш друг чи знайомий захоплюється цим видом дозвілля, то ключка мінігольф – це відмінний подарунок на будь-яке свято.

НАВІЩО ГРАТИ В МІНІ ГОЛЬФ?

Гра в міні-гольф – один з кращих способів провести час весело і з користю. Він добре розвиває координацію, логіку, змушує прорахувати безліч варіантів. Для дітей, наприклад, це цілий новий світ і відмінний спосіб провести час весело і з користю.
Гра в міні-гольф може здатися легкою з боку, і, чесно кажучи, це може бути так. Все залежить від поля, яке впливає на складність і відповідно збільшує кількість ударів на лунку. У нашому інтернет-магазині ви можете купити ключку для гольфу. Ми відправляємо товар будь-яким зручним для вас способом (Нова Пошта, Укрпошта та ін.) – доставка Київ і вся Україна.
Цей вид дозвілля тільки набирає популярності. Будьте першим і здивуєте своїх близьких і друзів. Ми на ринку цих товарів вже багато років і пропонуємо відмінну якість за доступними цінами. Якщо ви вирішили купити ключку для міні гольфу, ви можете подивитися фото на нашому сайті.
Кожне поле для міні-гольфу пропонує унікальний досвід з перешкодами на кожній лунці і змусить вас і ваших друзів, і близьких збиратися знову і знову. Грати в міні гольф – це завжди весело.